Vrsta nekretnine
Cijena
Površina
Lokacija
Naselje

Građevinsko zemljište, Korčula, Smokvica, 1043 m2, predio Blaca

Površina: 1.043,00 m2
Lokacija: Korčula
Naselje: Blaca
Ulica:
Cijena: 120.000 €
Broj soba/ureda:
Kat:
Ukupno katova:
Dizalo:
Centralno grijanje:
Etažno grijanje:
Balkon / terasa:
Garaža / parking:
Klima uređaj:
Internet priključak:
Telefonski priključak:
Namješteno:
Uredni papiri:
Opis:

Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta 120 m udaljenog od mora.
Mogućnost gradnje 730 m2 GBP.
Infrastruktura :struja, voda .

Uvjeti gradnje:
1.1 OBITELJSKE STAMBENE ZGRADE
OBITELJSKE STAMBENE ZGRADE I BROJ ETAŽA (1) U okviru obuhvata Plana planiraju se: a) obiteljske stambene zgrade s do tri samostalne stambene jedinice (individualni tip izgradnje);

(2) Pod obiteljskim stambenim zgradama podrazumijevaju se zgrade u kojima obiteljska stambena namjena zauzima više od 70% površine zgrade.

(3) U okviru obuhvata Plana dozvoljene su visine: obiteljske stambene zgrade do: u izgrađenom i neizgrađenom dijelu mješovite namjene (M1) ovog Plana: a) na ravnom terenu nagiba 1:3) do: (P0)+S+P+Pks za zgrade bez izmicanja gornjih etaža. Planira se nadozid u potkrovlju visine 1,0 m. Vijenac mora biti kontinuiran bez balkonskih vrata. Eventualno se može planirati podrum sukladno definiciji ZPUIG-a. c) na strmom terenu (>1:3) do: (P0)+S+P+Pks (izmaknute etaže). U slučaju kad su etaže izmaknute, a izmak je minimalno jednak konstruktivnoj visini etaže, tada bočna visina uz zgradu mjereno od konačno uređenog i zaravnatog terena do vijenaca ne smije nigdje prelaziti 7,0 m. Eventualno se može planirati podrum sukladno definiciji ZPUIG-a.

POVRŠINA GRAĐEVINSKE ČESTICE OBITELJSKE STAMBENE ZGRADE (1) Površina građevne čestice obiteljske stambene zgrade u mješovitoj namjeni (M1) ne može biti manja od: a) za građenje samostojeće zgrade: 450 m2 u neizgrađenom i izgrađenom dijelu mješovite namjene (M1), s tim da širina građevinske čestice, mjerena na mjestu građevinske linije zgrade ne može biti manja od 14,0 m u neizgrađenom dijelu, a 11,0 m u izgrađenom dijelu; b) za građenje poluugrađene zgrade: 400 m2 u neizgrađenom i izgrađenom dijelu mješovite namjene (M1), s tim da širina građevinske čestice, mjerena na mjestu građevinske linije zgrade, ne može biti manja od 10,0 m u neizgrađenom dijelu,

Iznimka je u proračunsko-korisničkoj zoni M1-6 za jednu njenu građevnu česticu čija je veličina za zatečenu zgradu 210 m2.

(c) Offero nekretnine d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica - Virtus dizajn